Φαρμα Μακρή © 2013 All Rights Reserved  

Κατασκευή ιστοσελίδας click4web

Βρείτε μας στο
ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΠΡΟΦΙΛ

ΦΑΡΜΑ ΜΑΚΡΗ

Τα βοοειδή αναπτύσονται σε ένα φυσικό περιβάλλον,

στα βουνά του χωριού Ορεινό της Ηπείρου.

Πιστοί σε παράδοση αιώνων, στη Φάρμα Μακρή, εκτρέφουμε τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον στην ύπαιθρο, σεβόμενοι τα ζώα και τη γη. Τα ζώα γεννιούνται στη φάρμα μας, και αυτό είναι σημαντικό διότι μπορούμε να γνωρίζουμε και να ελέγχουμε το γενετικό υλικό, την υγεία, την εξέλιξη τους και την όποια φαρμακευτική αγωγή μπορεί να έχουν.


Θέλοντας να αναδείξουμε την ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων μας, ερχόμαστε κοντά σας χωρίς μεσολαβητές. Θεωρούμε πως ο καθένας μας δικαιούται να γνωρίζει τον τρόπο που παράγεται αυτό που τρώει. Δικαιούται να γνωρίζει την προέλευση, τον τρόπο και τον τόπο που μεγάλωσε το ζώο που καταναλώνει. Τα προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου διαθέτουν τη δική τους ποιότητα, διαθέτουν τη δική τους ταυτότητα η οποία πρέπει να αναγνωριστεί και να αναδειχθεί όπως της αξίζει.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ

Η Φάρμα Μακρή σας προσφέρει βιολογικά κρέατα με πιστοποίηση απο τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων.
Τα κρέατα μας έπειτα απο απαραίτητους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας προσφέρουν την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά φρέσκου βιολογικού κρέατος.