Φαρμα Μακρή © 2013 All Rights Reserved  

Κατασκευή ιστοσελίδας click4web

Βρείτε μας στο
ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΥΓΙΕΙΝΗ

Η διαδρομή από το λιβάδι ως το τραπέζι

Τα ζώα που επιλέγονται προς κατανάλωση, οδηγούνται με ειδικά φορτηγά σε εγκεκριμένα σφαγεία, τα οποία πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται τόσο ως προς την μεταχείριση των ζώων, όσο και προς την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής. Στα εγκεκριμένα σφαγεία γίνεται έλεγχος από κτηνιάτρους, του κάθε ζώου τόσο πριν όσο και μετά την σφαγή. Τα σφαγεία που χρησιμοποιούμε, διαθέτουν επιπλέον συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO ..)

Στη συνέχεια το κρέας των ζώων οδηγείται με φορτηγά-ψυγεία προς τεμαχισμό και τυποποίηση με τα πλέον σύγχρονα μέσα. Το τυποποιητήριο μας παρέχει τη δυνατότητα να συσκευάζουμε άμεσα το κρέας σε επιθυμητές συσκευασίες, και να μπορούμε να το διατηρήσουμε νωπό στο ψυγείο μας και να το καταναλώσουμε όποια στιγμή θέλουμε (εντός της προβλεπόμενης και αναγραφόμενης χρονικής διάρκειας) χωρίς να το έχουμε καταψύξει. Αν δεν το καταναλώσουμε στο διάστημα που προβλέπεται να καταναλωθεί νωπό, μπορούμε πριν την ημερομηνία λήξης να το καταψύξουμε και να το καταναλώσουμε κάποια άλλη στιγμή.
Επιπλέον στην κάθε συσκευασία σας πληροφορούμε για τα εξής: Τόπος γέννησης Ζώου, τόπος εκτροφής, τόπος σφαγής, ημερομηνία σφαγής, ηλικία ζώου.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ

Η Φάρμα Μακρή σας προσφέρει βιολογικά κρέατα με πιστοποίηση απο τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων.
Τα κρέατα μας έπειτα απο απαραίτητους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας προσφέρουν την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά φρέσκου βιολογικού κρέατος.