Φαρμα Μακρή © 2013 All Rights Reserved  

Κατασκευή ιστοσελίδας click4web

Βρείτε μας στο
ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ - Συνταγές με μοσχαρίσια σπάλα

Συνταγές με μοσχαρίσια σπάλα πίσω

Γιαννιώτικος Πατσάς

Υλικά

  • 1 κεφάλι μοσχαρίσιο
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ξύδι
  • 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια
  • Αλάτι-πιπέρι


Εκτέλεση
Πλένουμε κεφάλι και το βάζουμε στη κατσαρόλα να βράσει. Αφού το ξαφρίσουμε καλά βάζουμε και αλάτι και αφήνουμε το κεφάλι να βράσει ώσπου να ξεκοκαλίζεται. Το βγάζουμε σε μια πιατέλα και το αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε το κρέας σε πολύ μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κόκαλα.
Στραγγίζουμε το ζωμό που έχει βράσει (προσέχοντας να μη πέσει κανένα κόκαλο),προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο νερό ακόμη, βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και ετοιμάζουμε τα καρύδια και το σκόρδο. Περνάμε από τη μηχανή του πουρέ τα καρύδια να γίνουν ψίχα και στο γουδί χτυπάμε το σκόρδο.
Μόλις ο ζωμός πάρει βράση, προσθέτουμε το κρέας με το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά και χαμηλώνουμε την φωτιά. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε σε αυτά το ξύδι, παίρνουμε με την κουτάλα ζωμό απο την κατσαρόλα και ρίχνουμε απο αυτό λίγο λίγο στα αυγά. Μετά τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας ελαφρά.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ

Η Φάρμα Μακρή σας προσφέρει βιολογικά κρέατα με πιστοποίηση απο τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων.
Τα κρέατα μας έπειτα απο απαραίτητους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας προσφέρουν την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά φρέσκου βιολογικού κρέατος.