Φαρμα Μακρή © 2013 All Rights Reserved  

Κατασκευή ιστοσελίδας click4web

Βρείτε μας στο
ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

Τρόπος ζωής και εκτροφής

Κάθε πρωί τα ενήλικα ζώα βγαίνουν από τον χώρο των εγκαταστάσεων, βόσκουν ελεύθερα σε λιβάδια και δάση της περιοχής, και επιστρέφουν το απόγευμα για να θηλάσουν τα μικρά τους και να ξεκουραστούν. Καθημερινά παρατηρούμε τα ζώα, ως προς την υγεία, την κατάστασή τους και τις ιδιαίτερες ανάγκες που μπορεί να έχουν (τραυματισμοί, τοκετοί, οίστρος κτλ) και τα φροντίζουμε ανάλογα. Με την καθημερινή φροντίδα και εποπτεία των ζώων μπορούμε να έχουμε υγιή και παραγωγικά ζώα.

Στην διάρκεια παραμονής τους στο χώρο των εγκαταστάσεων (από το απόγευμα ως το πρωί) τα ζώα ταΐζονται με σανό που έχει συλλεχθεί από τα αγροτεμάχια της περιοχής. Ο σανός που ταΐζονται τα ζώα είναι αυτοφυής και περιέχει πολλά είδη χόρτων που το κάθε ένα έχει τη δική του διατροφική αξία. Τα αγροτεμάχια από τα οποία συλλέγεται ο σανός, δεν έχουν εμπλουτισθεί με χημικά ή άλλα λιπάσματα. Με τον τρόπο αυτό τα ζώα μας ταΐζονται αποκλειστικά και μόνο από ό,τι η φύση της περιοχής μας παρέχει.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ

Η Φάρμα Μακρή σας προσφέρει βιολογικά κρέατα με πιστοποίηση απο τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων.
Τα κρέατα μας έπειτα απο απαραίτητους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις μας προσφέρουν την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά φρέσκου βιολογικού κρέατος.